23. jan, 2019

Heling en genezing

Heling en genezing van bijna alle stoornissen, aandoeningen en ziekten, is ALTIJD mogelijk. (zelf al beweert de medische wereld dat het niet kan - vergeet nooit dat artsen ook maar mensen zijn en mensen hebben limitaties en beperkingen, dus artsen ook hé).

Van het moment dat je kan accepteren (niet makkelijk, maar wel mogelijk) en kan inzien dat bijna alle psychische ongemakken, stoornissen, aandoening en "ziekten" (bv. burnout, depressie, angsten, fobieën, manieën, paniekaanvallen,,... ) en bijna alle fysieke ongemakken, stoornissen, aandoeningen en "ziekten" waarschuwingen/alarmsignalen zijn van een innerlijke intelligentie dat ons maar 1 ding vertelt, nl. dat we ons denken ongezond en toxisch aan het gebruiken zijn, als je dat kan accepteren en inzien, dan krijg je je gezondheid terug en kan je Aangeboren Welzijn en Wijsheid je hele wezen gaan helen.

Trust me, dit is echt mogelijk (wat niet wegneemt dat medische ondersteuning belangrijk is en zeer zeker zijn plaats heeft).

De reden waarom we fysiek en psychisch lijden is omdat we, ONSCHULDIG & ONWETEND, ons persoonlijk denken verkeerd aan het gebruiken zijn, aan het misbruiken zijn.

Inzicht krijgen in de principes die uitleggen hoe onze hele menselijk ervaring wordt gecreëerd (dus ook ongemakken, stoornissen, aandoeningen en ziekten) zorgt ervoor dat we opnieuw een hoogwaardig leven kunnen gaan leiden (en niet lijden).